20 octombrie 2014

Fotograful celebrităţilor se întoarce la muncă! Vezi ce planuri are Edward Aninaru!Dupa un accident rutier petrecut in luna iunie, care l-a deturnat o perioada de la scopul revenirii in Romania, Edward Aninaru, fotograful roman stabilit in LA, care a lucrat cu artisti de top de la Hollywood, precum Celine Dion sau Ne-Yo, s-a reintors in campul muncii, cu planuri mari de a impartasi, in premiera, secretele succesului sau profesional.


Astfel, pe 4-5 Noiembrie (la Bucuresti) si pe 11-12 octombrie (la Timisoara), “fotograful vedetelor” organizeaza doua workshop-uri de fotografie, in cadrul carora participantii vor lua parte la o inedita experienta foto de studio, in cadrul careia li se va explica in detaliu procesul de compozitie a unei imagini bune, incepand cu importanta unui machiaj potrivit si terminand cu post-procesarea, tehnici de iluminare, efecte speciale, secrete si ponturi invatate de-a lungul carierei lui.
De asemenea, Edward Aninaru ii va invata pe cursanti cum sa-si intocmeasca un portofoliu vandabil, cum sa-l prezinte in fata clientilor si cum sa-si adapteze ideile creative la cerintele comerciale ale clientilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu