14 octombrie 2014

Fiul lui Schumacher rupe tăcerea


Mick, băiatul cel mare al fostului pilot de Formula 1, a vorbit în premieră despre starea actuală de sănătate a tatălui său, precum şi despre principalul motiv care a cauzat leziunile severe de la nivelul creierului.

Ca şi tatăl său în adolescenţă, Mick face karting de performanţă şi e între cei mai buni din lume la categoria sa de vârsta. După o cursă recentă, el a acceptat să vorbească cu un jurnalist francez de la postul de radio Europe 1, făcând dezvăluiri în premieră.

"Mick mi-a spus că tatăl său se trezeşte, lent, dar se trezeşte. Chiar dacă lucrurile se mişcă încet, el are destul timp, are toată viaţa în faţă să îşi revină", a declarat jurnalistul Jean-Louis Moncet.
 
 
Moncet a mai vorbit şi despre motivul pentru care Schumacher a intrat în comă după accidentul de schi din Alpii Francezi, potrivit dezvăluirilor lui Mick.

"Problema lui Michael nu a fost căzătura, ci camera Go Pro montată pe casca sa, ea a cauzat rănile creierului", a spus acesta.

Cert e că, în ciuda optimismului familiei, recuperarea se desfăşoară extrem de lent, un paradox pentru viaţa lui Schumi, care s-a derulat până în momentul accidentului la viteze uluitoare.
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu