5 octombrie 2014

EXCLUSIV ! SOC : Fotbalistul Daminuta este tata ! Vezi cine a facut acest anunt si l-a avertizat '' Daminuta este tatal copilului meu ''


Face ce face si ajunge iar in atentia presei. Denisa Botcari, caci despre ea este vorba, reuseste zilnic sa suprinda. De aceasta data nu cu o alta relatie, un nou iubit bifat pe lista ei, asa cum multi s-ar fi asteptat, ci cu o veste care ar putea afectea cel putin inca alte trei persoane.

Desi a devenit celebra dupa ce a recunoscut ca Adrian Cristea avea o relatie cu ea inca de cand forma un cuplu cu Bianca Dragusanu, iar prin patul ei au trecut, in ultimele trei luni, cel putin sapte barbati cunoscuti showbiz-ului autohton, Denisa a avut mereu o slabiciune pentru Cristian Daminuta. Aceasta slabiciune se pare ca o va costa cariera. Cel putin pentru un an, de acum inainte, blonda nu mai poate poate realiza pictoriale in lenjerie intima, job care ii placea la nebunie. De curand, Botcari a scapat porumbelul si a recunoscut ca este insarcinata, iar dupa calcule, se pare ca tatal este nimeni altul decat Daminuta.

Zilele trecute, Denisa s-a dat de gol chiar la un salon de infrumusetare din Capitala. Pe cand se aranja si coafa, blondei i s-a facut rau si a fost nevoita sa se intinda putin pentru a-si putea reveni. Angajatele i-au sarit imediat in ajutor si au intrebat-o daca isi doreste sa cheme Salvarea sau macar sa ii dea niste pastile pentru a-si reveni. Botcari a refuzat ambele variante, pe cea a pastilelor inca din prima, motivand ca nu poate lua niciun medicament deoarece este gravida si ca nu vrea sa-si puna sarcina in pericol.
Desi nu se cunoaste inca burtica, Denisa a lasat sa se inteleaga ca sarcina este destul de avansata, iar tatal copilului ar fi Daminuta. De altfel, se stie ca Botcari a fost de-a dreptul distrusa dupa despartirea de fotbalist si chiar a plans in vazul tuturor, din cauza lui, la o emisiune televizata. Se pare ca fosta iubita a lui Cristea se imagineaza deja in rolul de mamica si a inceput sa se uite dupa haine pentru bebelus. De altfel, a plecat si spre Londra, acolo unde a locuit o perioada lunga de timp si de unde, cel mai probabil, va cumpara toate cele necesare micutului. Asta pentru ca, cel putin momentan, e hotarata sa pastreze copilul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu