16 octombrie 2014

EXCLUSIV ! Sexy Morosanca a pus ochii pe Baldovin : '' Imi place cum arat,vreau sa fac sex cu el 24 h din 24 ''


Vasile Ghiban, pe numele sau de scena “Sexy Morosanca”, si-a dat arama de fata.Travestitu a declarat in EXCLUSIVITATE  pentru site-ul gazetamondena.ro  ca a facut o pasiune mare pentru cantaretul de muzica populara Marius Baldovin '' Imi place cum arata ,vreau sa fac sex cu el 24 h din 24 ore,imi place ca e facut as fi vrut sa aiba si scula mare ca sa ma poata satisfaca pentru ca de cand am umblat cu barbatii nu am nimerit un barbat care sa ma satisfaca probabil Marius o sa ma satisfaca '' a declarat Sexy Morosanca pentru Gazeta Mondena.


Sexy Morosanca s-a remarcat prin concursul de talente ''Romanii au Talent '' dupa care s-a pozat ca victima in relatia pe care a avut-o cu Gheorghita .

Contactat de site-ul gazetamondena.ro ! Baldovin nu vrea sa auda de aceasta poveste care ''femeia'' viseaza la senzatiile artistului ''Nici sa nu aud asa ceva cu acest impertinent,daca il vad  pe undeva pe asta chiar ca il bat si il joc in picioare ori suntem oamenii cu mentalitate ori suntem oamenii nebuni '',a declarat Marius Baldovin pentru gazeta Mondena.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu