8 octombrie 2014

EXCLUSIV ! Roxana Schwartz cucerita de make-up ! Vezi care este marea ei dragoste


Focoasa tenismena Roxana Schwartz are cu se poate mandri,si nu spunem noi asta,ci pozele clare in care bruneta se ocupa cu make-upul .


Focoasa bruneta a declarat in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro cum se descurca cu job-ul de il are acum ''Am facut un curs de makeup acum 4 ani si ulterior am lucrat in televiziune ca makeup artist,,apoi am inceput cu pictoriale,show bizz si nu am mai avut timp sa ma ocup de meseria mea de baza (in afara de cea de antrenoare tenis)!!insa acum mi-am dorit sa imi deschid un mic salon in bucuresti si imi doream sa fac o scoala de micropigmentari
sprancene,buze,eyeliner!Intotdeauna mi-am dorit sa vad transformarile in materie de frumusete si sa pot recomanda si altor femei!!Iata ca a sosit momentul,voi avea propriul meu beauty salon!!  a declarat Roxana Schwartz pentru Gazeta Mondena.


Vrea fund ca Jenifer Lopez 

Bruneta nu se poate dezlipi de sportul ei preferat si vrea cu orice pret sa aiba fundul ca Jenifer Lopez ''Doar cu sport voi obtine un fund excelent ca Jenifer Lopez,imi place sa fac zumba si altele ce tin de sport '' a mai spus Roxana Schwartz .


Asa vrea sa arate focoasa bruneta 


(M.B.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu