22 octombrie 2014

EXCLUSIV ! Regele Fitelor de Dambovita indragostit ''lulea'' de o bruneta sexy ! Vezi cine i-a luat mintiile baiatului cu banii


Regele Fitelor de Dambovita alias Andrei Versace face ce face si da lovitura cu domnisoarele cu care se perindeaza mai mereu ,una este aleasa inimii baiatului de banii-gata.


Andrei Versace a vorbit in PREMIERA despre viata lui sexuala dar si de viata de noapte''Sunt pasionat de ceva frumos si asta cred ca trebuie sa recunosc ca sunt foarte sensibil atunci cand aleg domnisoara inimii alese,ce pot sa spun ca sunt respectat dar in aceelasi timp si invidios de late persoane care niciodata nu o sa ajunga la valoarea mea '' sustine Versace pentru Gazeta Mondena.

Este pasionat de ceva frumos,dar si respectat de unii oamenii,asa cum si el a declarat,Versace sustine sus si tare ca este iubit de o persoana care i-a pus capac inimii sale ''Iubesc mereu dar nu orice c***a ,sunt iubit de o persoana care nu imi manaca banii ,pe ea o intereseaza doar iubirea si dragostea,o iubesc si este viata mea '' a declarat Andrei Versace pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.roUn comentariu:

 1. Câte greșeli gramaticale....

  - mințile, bani - ,,mintiile baiatului cu banii ,,
  - perindă, bani-gata - ,,care se perindeaza mai mereu ,una este aleasa inimii baiatului de banii-gata.,,
  - fără logică - ,,cand aleg domnisoara inimii alese,,
  - dar in aceelasi timp - ,, același,,


  Jurnalism.

  RăspundețiȘtergere