24 octombrie 2014

EXCLUSIV: Narcisa Guta vrea sa isi ceara scuze lui Beyonce de Romania ! '' Vreau sa-mi cer scuze public fata de Biocarpet ''


Ei bine, totul s-a transformat in realitate acum cateva zile cand nevasta lui Nicolae Guta a mers impreuna cu trei barbati la locuinta in care sta Beyonce. Cei patru sunt acuzati ca au intrat prin efractie in casa amantei manelistului si au batut-o in ultimul hal, dupa care i-au furat bijuteriile si 1000 de euro. Beyonce de Romania nu se afla singura in imobil, ci impreuna cu mama ei.

Imediat dupa acest incident, cei patru au plecat linistiti acasa, in timp ce Beyonce a sunat la 112 si a anuntat politia. "La ora 20:45 a fost reclamata o agresiune din partea unei femei vatamate in Popesti - Leordeni. Ea sustine ca a fost deposedata de bani si bijuterii si a fost audiata la sediul Politiei Ilfov. Cei trei barbati nu au fost gasiti la fata locului, insa se vor face verificari intrucat persoana vatamata i-a identificat si le-a facut plangere. La fata locului a sosit si salvarea si cei de acolo au spus ca nu este nevoie de ingrijiri medicale, dar ca femeia agresata va fi dusa la spital acolo unde vor fi continuate audierile", a spus Roxana Vasile, purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov .

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro a vorbit despre scandalul in care l-a iscat cu amanta lui Guta pe numele ei Beyonce de Romania dar cu orice pret vrea sa-si ceara scuze in public ''Am fost atat de suparata pe necazul cu copii mei pentru ca si ai mei mau suparat si datorita acestui scandal am vrut sa o impusc pe Biocarpet,regret ca am facut asa ceva in casa lui Guta si ca am spart geamul de la casa,vreau sa cer si lui Biocarper iertare stiu ca nu am facut bine,vreau sa se stie ca am fost suparata si mi-am varsat nervi pe ea ,vreau ca toata Romania sa stie ca sunt vinovata si vreau sa-i cer iertare '' a declarat Narcisa Guta pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu