10 octombrie 2014

EXCLUSIV ! Madalina Secuianu s-a despartit definitiv de iubitul de la puscarie : '' M-am despartit/ Este foarte gelos '' ! VEZI cum a reactionat fostul ei iubit


Despartire in lumea mondena ! Madalina Secuianu traieste o adevarata drama din viata ei,fostul ei iubit i-a dat cu flit manechinului,blonda a declarat in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro cum 
relatia ei dintre Rustem pare sa numai fie ''Asa a vrut Dumnezeu sa se termine,mi am pierdut doi ani din viata langa un om care nu ma merita,pentru ca este foarte gelos,si se poarta urat cu mine si nu mai pot sa indur,m- am chinuit singura doi ani de zile ,nimeni nu a fost alături de el decât eu cu familia mea,Nu ia lipsit nimic ,a avut tot ce si a dorit,m-am lăsat pe mine sa-i cumpăr lui ce este mai bun si mai frumos,am fost cuminte doi ani de zile si nu am avut ochii pentru nimeni.Doar el era universul meu,Iar acum si a dat arama pe fata,Nu a meritat câte sacrifici am putut face pt el.M am certat cu toata poliția pentru el .cati dușmani mi am făcut din cauza lui.am fost oarba,As fii putut sa i fac rau dar nu vreau nu mi sta in caracter.si tot eu sa-i dovedesc ca sunt o Lady din respect pentru iubirea care am avut o,nu am sa mi fac pe nimeni si o perioada de timp voi sta singura '' a declarat Madalina Secuianu pentru Gazeta Mondena. 

Contactat ! de site-ul gazetamondena.ro ,Rustem  fostul iubit al Madalinei Secuianu a declarat in PREMIERA pentru Gazeta Mondena ''Recunosc,m-am despartit de ea pentru ca simteam ca ma inseala cu cineva daca ea numai vrea sa mai avem nicio relatie asta este,stiu ca o sa-mi fie greu si niciodata nu o sa uit iubirea si respectul ei ,o iubesc in continuare '' a declarat Rustem pentru Gazeta Mondena.

Dupa ce Madalina Secuianu a declarat pentru Gazeta Mondena,focoasa bruneta arata dovada ca inca sufera dupa Rustem ''Aveți curajul sa puneti punct atunci cand considerati ca nu se mai poate!!! Întodeauna va urma ceva mult mai bun decât ce ai avut pana acum !!!!

Uneori ne încăpăţânăm să rămânem sau să ţinem lângă noi oameni ce şi-au încheiat misiunea. Şi-atunci ajungem să ne despărţim în condiţii urâte. Pentru că am forţat lucrurile, pentru că locul nostru nu mai era acolo. Ne încăpăţânăm pentru că ne ataşăm, sau ne îndrăgostim, sau ajungem să iubim. Sau cel puţin aşa credem. Chiar dacă relaţia nu mai merge, noi rămânem fixaţi pe omul acela, îl vrem înapoi, ne visăm doar lângă el, ignorăm toate semnalele negative, suntem orbi cu ochii deschişi. Pentru că dacă acceptăm că până aici a fost şi-i dăm drumul, habar n-avem ce urmează dar bănuim că va fi rău. Şi ne e teamă de ce va urma. Mai mult, suntem convinşi că aceasta este persoana pentru noi, singura care ne va face fericiţi. Nu ne mai interesează altceva sau altcineva. Pentru că siguranţa a ceea ce cunoaştem ne oferă confort...totii ani petrecuţi împreună. Şi totuşi, povestea se termină iar drama este fără margini. Suntem siguri că s-a dus totul, până şi sensul existenţei. Totul. Nimic nu mai are sens. Când se termină o relaţie pentru că nu a mers, aproape întotdeauna urmează ceva mai bun. Aşa că nu te încăpăţâna să rămâi acolo unde nu mai este locul tău, altceva mai bun te aşteaptă. Întotdeauna! Pentru că viaţa înseamnă evoluţie, înseamnă să mergi mai departe şi să nu-ţi pierzi niciodată încrederea!
a scris Madalina pe contul ei de socializare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu