30 octombrie 2014

EXCLUSIV ! Izabela Staic trece prin clipe grele din viata '' M-am despartit de iubitul meu ''


Izabela Staic trece prin clipe grele din viata ei,modelul pare sa fie dezamagita de iubitul care a avut o relatie de scurta durata cu el.

Izabela a vorbit in EXCLUSIVITATE pentru gazetamondena.ro despre despartirea de pustiul care a tinut la el '' Este cel mai greu sa iubesti pe cineva foarte mult dar totusi sa ai puterea sa-l parasesti..iar asta o spun din propria experienta! Din respect pentru familia lui in special pentru mama lui la care tin foarte mult, cat si dar pentru relatia pe care am avut-o am preferat sa tac dar din pacate vad ca Romeo nu cunoaste notiunea de respect,daca tot a dat interviuri de ce nu este sincer si nu spune macar adevarul?In ciuda faptului ca il iubeam,trecutul lui,anturajul si niste chestii urate pe care le-am aflat despre el m-au facut sa pun punct relatiei '' a declarat Izabela Staic pentru Gazeta Mondena.

Contactat de site-ul Gazeta Mondena ! Fostul iubit al modelului nu a fost de gasit telefonic pentru a da declaratie cu privire la despartirea de Izabela .

Vrea sa lamureasca intalnirea cu Nicolae Mitea

Se zvoneste cum ca modelul s-ar fi cuplat cu fotbalistul Mitea si ca ar avea o relatie moderna cu acesta ''Intre mine si Nicky este doar o relatie de prietenie,ne intelegem foarte bine.Este un baiat de nota 2000,educat si cu foarte mult bun simt.Nu cred ca trebuie sa dam explicatii nimanui din moment ce nu am gresit cu nimic,amandoi suntem singuri,nici unul dintre noi nu are obligatii si nu este implicat intr-o relatie,am iesit pur si simplu la o cafea..atat ! '' a mai spus Izabela Staic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu