30 octombrie 2014

EXCLUSIV ! Declaratii din puscarie :''Narcisa nu a putut sa doarma din cauza de la sobolanii '' ! Vezi cine spuna asta

In urma cu putin timp, Narcisa Guta a fost eliberata din arestul preventiv. Magistratii au decis ca ea poate fi judecata in stare de libertate, sub control judiciar. Asta inseamna ca Narcisa se intoarce acasa la copilul ei si este obligata sa mearga spatamanal la sectia de politie sa dea cu subsemnatul si sa anunte daca paraseste localitatea.
Narcisa a ajuns in arestul politiei dupa ce in urma cu cateva zile a intrat in casa peste Beyonce, mama fetitei lui Nicolae Guta, si a batut-o.
In EXCLUSIVITATE pentru Gazeta Mondena,una din prietenele lui Narcisa Guta a povestit cu amanunt perioada in care sotia manelistului Nicolae Guta a fost arestata timp de 24 ore ''Narcisa a avut cosmaruri in puscarie,nu a putut sa doarma din cauza sobolaniilor care patrulau pe acolo ,mi-a zis ca nici mancarea nu era buna acolo a stat nemancata pe acolo,il ruga pe Guta sa-i aduca pachet pentru ca nu suporta mancarea de acolo,a avut de suferit cat a stat la puscarie '' a explicat una din prietenele lui Narcisa Guta care nu doreste sa-si puna in evidenta numele in presa .

(A.M.N.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu