22 octombrie 2014

Dan Capatos elimina pitipoancele din emisiunea lui '' Numai vreau piti' in emisiune ''


Dan Capatos, moderează, seară de seară emisiunea de scandal „Un show pacatos” în care se regăsesc de cele mai multe ori scandaluri și discuții aprins întreținute de personaje mondene controversate. Picante de altfel sunt și sexy asistentele considerate de public și de invitați pițipoance. Prezentatorul se scuză pentru formatul emisiunii spunând că asta este însă cerința publicului la capitolul show-uri.

“Nu îmi place să fiu în mijlocul lumii mondene, chiar dacă fac parte din ea, în timpul emisiunii. Dar să fiu și în viața reală, ar fi chiar trist! Lumea aceasta, a mondenităților, pare atât de glamourous, dar este o mizerie, de cele mai multe ori. Sigur, există și zonele decente, de lăudat, dar sunt niște insule într-o mare de gunoi. Prefer să stau acasș, cu familia, să mă uit la seriale TV. Am reînceput să colecționez viniluri și să citesc”, a mărturisit Dan Capatos.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu