1 octombrie 2014

Cristina Spatar traieste un adevarat cosmar dupa arestarea sotului sau. Uite ce spune vedeta despre impasul prin care trece!


Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar, a fost ridicat luni noapte de mascati chiar din casa in care locuieste.

Acesta este cercetat pentru evaziune fiscala si acuzat ca ar fi adus statului un prejudiciu de 10 milioane de euro. De cand sotul sau a fost arestat, Cristian Spatar nu isi poate reveni din soc.

"Pentru ea a fost un soc puternic sa se trezeasca la usa cu mascatii. Nu se astepta, nici nu a banuit vreo secunda ca sotul ei ar avea cea mai mica problema cu legea. Cand i-au vazut pe barbatii aceia cum erau imbracati, copiii s-au speriat si ei teribil si au inceput sa planga. Din fericire, oamenii legii s-au purtat decent si au incercat sa faca perchezitia in liniste, fara prea mare deranj. Insa, cu totii au ramas traumatizati.

De atunci si pana in prezent, Cristina a vorbit cu sotul ei prin mesaje si a aflat noutati si de la avocati. Alin ii spune in permanenta ca nu se intampla nimic, ca va fi eliberat, ca nu a gresit cu nimic si ca nu exista nici un fel de probe impotriva lui. Au venit si parintii lui Alin pentru a-i fi Cristinei alaturi si a o sprijini. Ea incearca sa nu se ambaleze prea tare pentru ca simt si copiii.

Procesul inca nu a inceput. Acum toata lumea se roaga ca Alin sa vina acasa. Cristina este dependenta de el sufleteste, ei nu pot sta 24 de ore fara sa se vada. Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca el ar fi arestat", a declarat un apropiat al celor doi,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu