5 octombrie 2014

Ce i-au facut colegii invidiosi celui mai popular adolescent din Romania! Totul s-a intamplat in curtea liceului


Viorel Balan este unul dintre cei mai populari adolescenti din Romania. Pustiul in varsta de 15 ani din Adjud este urmarit pe Facebook de 65.000 de oameni si foarte apreciat pentru statusurile si filmuletele sale.
Succesul vine insa la pachet cu o multime de probleme. Tanarul se confrunta cu invidia colegilor, iar joi a fost chiar batut in curtea liceului unde invata. Tanarul a ajuns la spital dupa ce a primit mai multe lovituri puternice in zona capului si a fost bagat la perfuzii.

“In ziua de astazi te trezesti ca iei bataie din senin si fara motiv doar pentru singurul fapt ca esti mai bun decat acele persoane care iti vor raul! Ieri *02.10.2014* la scoala vroiam sa ma duc la un magazin sa imi cumpar un sandwich iar din senin am fost luat la bataie in interiorul scolii , mai exact in fata portii . Nimeni din jur nu a sarit in ajutor ci se uitau ca la televizor,o persoana incuraja acest individ in timp ce eu suportam durerile cumplite la cap,stomac,burta,umar si alte zone ale corpului, iar din nefericire am ajuns la spital unde am fost dus de echipajul de politie al Municipiului Adjud anuntat de cadrulele didactice pentru a face cercetari si pentru a lua masurile necesare”, a povestit Viorel Balan.


Agresorul a fost identificat si va trebui sa raspunda in fata legii pentru faptele sale. “Ajuns la spital mi-a fost acordat primul ajutor iar dupa am fost internat si bagat in perfuzie , in acest timp cat am stat in spital Politistii cat si Cadrele Didactice au luat masuri si si-au facut datoria in acest caz. Am depus si o plangere unde va urma sa ma judec cu cretinul care ma agresat iar imaginile video vor fi folosite ca probe in acel dosar. Astazi *03.10.2014* dupa ce a fost convocata comisia de combatere a violentei in mediul scolar pentru a analiza aceasta situatie s-au luat masuri iar acestui "cretin" i-au fost aplicate legilie cum a trebuit!”, a mai povestit tanarul.

Cum a devenit cunoscut

Viorel Balan posteaza de 4 ani pe Facebook o multime de statusuri despre dragoste si relatii. Toate ii apartin 100% si foarte multi le considera ca fiind peste nivelul unui pusti de 15 ani.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu