2 octombrie 2014

Cati bani ia Horia Brenciu la "Danseaza printre vise". Iata cine ii va fi partenera, dupa ce Madalina Ghenea a cerut prea mult pentru a fi coprezentatoare!


Horia Brenciu va fi gazda show-ului "Danseaza printre stele", care va debuta pe 5 octombrie la Antena 1.

Pentru acest rol, Horia Brenciu va primi suma de 7.000 de euro pentru intregul sezon. Pe scena, ii va fii alaturi frumoasa Lili Sandu, care va incasa, in calitate de coprezentator, 1.000 de euro.

"Brenciu a semnat pentru 7.000 de euro pentru intregul proiect, suma care poate fi privita ca un spor al veniturilor sale incasate de la Antena 1. In plus, ca un bonus contractual, postul de televiziune ii va promova anumite productii muzicale. Lili va primi in jur de o mie de euro. Pentru bruneta nu banii par sa conteze, intr-o prima faza a colaborarii. Ne-a sugerat elegant ca, pentru ea, showul ar putea fi o noua relansare in showbiz", au dezvaluit surse din cadrul Intact . Madalina Ghenea a cerut prea mult.

Initial, sefii de la Antena 1 au fost in negocieri cu pentru prezentarea show-ului cu Madalina Ghenea. Aceasta a cerut insa un onorariu prea mare.

"A cerut 10.000 de euro, motivand ca are cheltuieli mari cu stafful pe care ar fi trebuit sa-l aduca din America, acolo unde locuieste. Ni s-a parut mult si s-a renuntat", au adaugat surse din Antena 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu