29 septembrie 2014

Vali Crăciunescu a devenit ”Prinţul cu Acordeonul Roşu”


După reintegrarea eşuată din trupa Spitalul de Urgenţă, Vali Crăciunescu respiră uşurat înaintea unui nou turneu one-man show inedit intitulat ”De râs şi panaramă-De la Zavaidoc la Queen”. Turneu în care se prezintă cu un nou nume artistic- ”Prinţul cu Acordeonul Roşu”

Amuzantul acordeonist mărturiseşte că a gândit proiectul muzical timp de un an de zile şi că, îl consideră amuzant şi potrivit pentru chefuri intime de petrecut în cluburi. ”Lăutărie, rock, muzică de petrecere şi părţi cunoscute din muzica clasică, toate condimentate cu elemente de stand up comedy, nasc un spectacol de aproximativ două ore plin de voie bună. Promit!”, povesteşte cel ce se prezintă cu un inedit nume artistic.Din playlistul turneului (care începe pe 25 septembrie la Oradea, apoi Drobeta Turnu-Severin, Timişoara, Craiova), sunt piese din repertoriul Zavaidoc, Dumitru Siminică, Romica Puceanu, Gabi Luncă, Gheorghe Dinică, Dan Spătaru, Queen, Metallica, AC/ DC, Claiderman, Beethoven, The Scorpions, Eagles, Frank Sinatra etc.

Vali Crăciunescu a cântat în decursul vremii în mai multe trupe cum ar fi Karma, Floare Albastră, Spitalul de Urgenţă, Blue Sound Chicago şi a înregistrat colaborări muzicale cu Voltaj, Cargo, Phoenix.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu