1 septembrie 2014

Vacanta de milioane de euro pentru o diva de la noi ! Vezi despre cine este vorba si de cine s-a indragostit inebunesteVacante de milioane de euro,rasfat pe unde a apucat,asa a facut Consuela di Monaco in timpul ei liber.


Diva de la noi,pare sa fie multumita de vacanta pe care a avut-o in Italia unde si acolo este renumita ca si ambasadoare a frumusetii : ''Am plecat sa ma destind si sa ma bronzez ,plaja si ma plimb cu un yaht de 2 milioane de euro,pentru ca in luna Octombrie o sa particip si voi reprezenta Romania la concursul ''cea mai frumoasa femeie din EUROPA '',iubesc clima meditereana ,a declarat Consuela di Monaco pentru Gazeta Mondena.

S-a rasfatat cu peste crud ca sa aiba o piele neteda Consuela pare sa fie din ce in ce mai rasfatata unde a petrecut vacanta ''Sunt oaspete de onoare a unor amici care sunt proprieterii mai multor hotele,incerc sa manac doar peste crud pentru o piele mai frumoasa ''a spus Consuela di Monaco.

S-a indragostit inebuneste de un italian care i-apus capac

Ambasadoarea frumusetii din Italia,Consuela Di Monaco pare sa fi indragostit inebuneste de un barbat care i-a sucit mintiile in talentul sau muzical,diva a declarat ca il nominalizeaza si seamana izbitor cu Mirco Maschio ''nu am iubit dar,m am indragostit de vocea si aspectul lui de renumitul cantaret KOSTAS MARTAKIS...sper sa il intalnesc l-a o emisiune in Romania sau sunt dispusa sa merg chiar in Grecia '' a mai spus Consuela Di Monaco .


Are pacatul ca iubeste barbatii tineri Regreta enorm ca are un pacat si nu poate sa il dea deoaparte : ''asta e pacatul meu imi plac barbatii mai tineri, ma atrag doar barbatii cu okii verzi sau albastri cu parul negru si piele maslinie si buze senzuale''a spus Consuela Di Monaco.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu