15 septembrie 2014

Un nou scandal regizat,un nou divort dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav ! Uite ce mesaj a postat Bianca Dragusanu pe FACEBOOK


Bianca Dragusanu si Victor Slav traiesc o poveste de dragoste cu nabadai. Desi se iubesc, se pare ca acest lucru nu este suficient sa ii tina impreuna. Acum, un mesaj al Biancai ridica noi semne de intrebare asupra viitorului lor impreuna.

In urma cu putin timp, Bianca Dragusanu a facut public un mesaj care il poate pune serios pe ganduri pe Victor Slav. Acesta suna mai degraba a vorbe de "adio". Vedeta a marturisit public ca il iubeste, dar se iubeste mai mult pe ea, ceea ce poate face referire la nenumaratele reguli pe care i le-a impus fostul prezentator meteo de cand s-au impacat.

"I love you, but I love myself more" (Te iubesc dar ma iubesc pe mine mai mult), a scris Bianca pe pagina ei de Facebok.

Desigur, mesajul lasa loc de multe intepretari, dand de inteles ca, desi il iubeste nespus pe Victor Slav, anumite lucruri o dor atat de tare incat nu mai poate suporta si nu poate continua.

Potrivi revistei Spy, de cand s-au impacat, Victor i-a impus niste conditii draconice Biancai. Aceasta nu mai are voie sa iasa cu fetele fara el, sa discute cu presa sau sa accepte angajamente la care nu poate fi prezent si el. Iar acestea nu sunt decat trei dintre regulile cumplite ale lui Slav.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu