26 septembrie 2014

TEATRU TV intre Oana Lis si Viorel Lis despre ''divort'' ! Vezi cum si-au pus la punct proiectul ? AUDIOOana Lis este foc şi pară pe soţul ei, care a fost surprins negociind o partidă de sex cu o prostituată. Supărată la culme pe faptul că Viorel i-a fost infidel, blondina a decis să divorţeze.


Faptul că este mai în vârstă şi bolnav pare să nu mai conteze pentru Oana Lis (35 de ani), care a luat o decizie radicală: va divorţa de cel care îi este soţ încă din 2009. Blondina este supărată la culme pe fostul edil al Capitalei (70 de ani), după ce acesta a fost surprins în timp ce negocia o partidă de sex cu o prostituată.Cu lacrimi în ochi, Oana a declarat la emisiunea Acces direct, de la Antena 1, că a hotărât să-şi părăsească soţul."În loc să îl înşel eu, că sunt tânără şi aş avea toate motivele, mă înşală el? Sunt hotărâtă să divorţez, să se descurce singur", a declarat Oana Lis intr-o emisiune TV.


"Doamna Lis îşi acuză soţul de relaţii extraconjugale, iar, dacă judecătorul va decide că vina îi aparţine exclusiv lui Viorel Lis, ea intenţionează să îl oblige pe fostul soţ la plata unor despăgubiri, pe baza Codului Civil aflat acum în vigoare. Articolul 388 din Codul Civil prevede ca soţul reclamat să ceară de la soţul vinovat despăgubiri. Asta numai dacă se desface căsătoria din culpa exclusivă a pârâtului. Am specificat, dar nu am stabilit încă un cuantum, dar despăgubirile vor fi, cu siguranţă, băneşti", explica apărătorul de atunci al Oanei.

Acum dezvaluiri care sare  in aer showbiz-ul cand o sa afle ca ''divortul'' dintre Oana Lis si Viorel Lis a fost regizat de catre protagonisti emisiunii unde acestea au participat .Reporterul site-ului gazetamondena.ro au intrat in posesia telefonic  cu Viorel Lis si sau drept o alta persoana ca sa il traga de limba .ASCULTA INREGISTRAREA CU ATENTIE !
http://www.trilulilu.ro/viorel-lis-se-da-de-gol-de-facatura-pusa-la-punct#ref=profil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu