23 septembrie 2014

Speak a semnat cu Antena 1. Uite in ce emisiune va aparea iubitul Adelinei Pestritu!


Speak, iubitul Adelinei Pestritu, a dat lovitura. Cantaretul a semnat cu Antena 1 si va aparea in cadrul show-ului "Danseaza printre vise". Artistul a marturisi ca aceasta este cea mai mare provocare pe care a acceptat-o pana acum. "Avand in vedere ca nu am mai dansat niciodata dupa indrumarile cuiva, pot spune ca acest proiect este cea mai mare provocare pe care am acceptat-o vreodata", a marturisit Speak.

Artistul, care si-a propus sa fie un elev silitor, vrea sa profite de sansa de a-si demonstra lui, in primul rand, ca isi poate dezvolta un alt talent. "Cand ma implic intr-o activitate, mai ales intr-una care ma poate ajuta si pe viitor, sunt dedicat trup si suflet. Asa se va intampla si in acest caz", a declarat artistul.

Daca programul de repetitii nu il sperie, ba, dimpotriva, se gandeste ca dansul modeleaza corpul foarte bine, valsul vienez ii da serioase batai de cap lui Speak.
"Se spune despre el ca este un dans pretentios, greu de urmarit, dar si o expresie directa a senzualitatii", marturiseste concurentul.

Tocmai pentru ca vrea sa fie in forma fizica impecabila in timpul antrenamentelor si in emisiune, artistul si-a propus sa fie foarte atent la odihna si alimentatie. "La repetitii o sa depun mult efort, nu ma mai gandesc sa tin si un regim. Stiu ca fara odihna si alimente potrivite nu as putea duce la bun sfarsit antrenamentele", a mai dezvaluit Speak.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu