22 septembrie 2014

Sfaturile utile de la jurații ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” pentru bucătarii aflați la început de drum


De astazi, 22 septembrie, are loc premiera “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” așa că cei trei membrii ai juriului s-au gîndit să dea câteva ponturi celor ce și-au propus să se pregătească pentru concursul de gătit.


Florin Dumitrescu: Eu i-aș sfătui să încerce să descopere ce stil de gătit li se potrivește, apoi să se perfecționeze în acea direcție. De asemenea, experiența e foarte impprtanta, așa că trebuie să gătească zi de zi, dar și să încerce gusturi noi cât mai des. Prin urmare, i-aș sfătui să testeze restaurantele mari de afară și din țară ca să descopere gusturi noi. Documentarea e și ea vitală: așadar, citiți cărți de specialitate! Un alt sfat e legat de ustensile, cuțitele trebuie să fie de calitate. Nu în ultimul rând, recomand ca ingredientele din care gătesc să fie proaspete, alese din piețe, de la țărani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu