8 septembrie 2014

SENZATIONAL! FARSA de ZILE MARI pentru ANDREEA MANTEA : '' NU POZEZ NUD ''


Farsa de zile mari pentru fosta ''Burlacita'',Andreea Mantea,se pare ca jocul a mers atat de bine incata focoasa bruneta a luat teapa.Intrebata daca pozeaza nud pentru o revista britanica,aceasta a luat o intorsatura inedita '' NUD ?Nu,am facut asta in Romania dar numai vreau sa mai pozez NUD pentru ca regret ca am facut poze NUD pentru o revista din Romania '' a declarat Andreea Mantea in inregistrarea care focoasa bruneta a luat o farsa de nota 1000.


Cum l-a cunoscut Andreea pe Cristian Mitrea


Andreea Mantea si Cristian Mitrea formeaza cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi s-au cunoscut in cadrul emisiunii "Burlacita" si de atunci sunt mereu impreuna. Se pare insa ca din ce in ce mai multe persoane nu mai cred in iubirea lor si spun ca totul este doar o strategie de marketing. Mai mult, in presa au "scapat" informatii prin au dat-o de gol pe Andreea Mantea cum ca ar fi incheiat un contract cu Antena 1 prin care se obliga sa fie iubita lui Cristian Mitrea cel putin trei luni dupa terminarea show-ului.

"Emisiunea a inregistrat un real succes, insa cei care s-au uitat la ea nu stiu si ce se intampla in spatele camerelor de filmat! Astfel, toti cei implicati in proiect, inclusiv protagonista, au semnat un contract prin care le sunt stipulate niste conditii! Printre ele se mentioneaza si cat trebuie sa "dureze iubirea" dupa terminarea formatului! La fel ca si in alte editii ale concursului, Mantea ar urma sa se afiseze cu Cristian Mitrea in jur de trei luni! Asa s-a intamplat si in cazul lui Bogdan Vladau atunci cand a fost ultimul "burlac", au spus persoane de la filmari.

AICI ! AUDIO - Farsa de zile mari pentru Andreea Mantea 
http://www.trilulilu.ro/gazeta-mondena-farsa-de-zile-mari-pentru-andreea-m

(Ionut Deculescu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu