1 septembrie 2014

Rusinos! Deea si Dinu Maxer canta pe-o omleta! Familia Maxer strica piata! Cere doar 200 de lei pe-un concert!


Daca in urma cu vreo doi ani, Deea si Dinu Maxer lua bani seriosi pentru o cantare, in vara aceasta, ea a ajuns sa vina la spectacole pentru numai 200 de lei!

Deea si Dinu Maxer se cred mari oamenii, dar, in realitate, se vinde la spectacole pe mai  nimic! Suma pe care familia Maxer o cere pentru un show este modica si cu ea nici macar nici sa-si intretina copilul lor pe care il au.

“In vara asta, familia Dinu  a cantat pe litoral, in Olimp,Neptun, la un hotel foarte cunoscut din zona! La inceput, ea se lauda ca iau multi bani pe noapte, insa, am aflat ca nu era deloc asa, canta doar pe 200 de lei, plus cazare! Basca, pe la mijlocul lui August, a si fost inlocuitii cu altcineva!”, a povestit o sursa din preajma lui Deea si Dinu Maxer!


In plus, sotia lui Dinu Maxer este acuzata ca nu ar interpreta live, ci, de foarte multe ori, face playback si acest lucru deranjeaza. “Are o voce frumoasa, dar, culmea, canta foarte putin sau deloc! De cele mai multe ori, face playback, si inca unul destul de prost, de ajunge sa fie ridiculizata de cei care o asculta! Asa s-a intamplat si la hotelul la care a fost in vara! Turistii care au asistat la spectacole au vazut ca ea mima si au inceput sa vocifereze! Mai mult, unii s-au plans la directorii hotelului si acestia au fost nevoiti sa renunte la serviciile ei! Deea s-a suparat putin, apoi, s-a intors in Bucuresti si a onorat alte contracte pe care le-a semnat pe ultima suta de metri”, a mai spus sursa din anturajul familiei Maxer.

(Ana Maria Nedelcu )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu