29 septembrie 2014

Rafaelo Varga, concurentul care l-a făcut să plângă chiar şi pe rock-starul Bănică apreciat de fanii lui : '' Am plans odata cu tine / Te sustinem ''
Viaţa l-a încercat extraordinar pe concurentul de doar 16 ani din Satu Mare. Rafaelo a fost găsit la tomberon. A fost abandonat la doar trei zile după naştere în spital şi până la 12 ani a stat la mai multe case de copii.

Mama lui l-a luat acasă la un moment dat, însă a decis să îl abandoneze făra milă la tomberon. Ca o brumă de noroc, o familie din America a vrut să îl adopte când avea trei ani, însă mama lui era închisă atunci, iar bunica nu a fost de acord. Tatăl său a murit, tot în puşcărie, iar bunica lui, în grija căreia a ajuns la un moment dat i-a interzis să meargă la şcoală, ba chiar l-a scos la cerşit.

Acum, Rafaelo se află la un cămin de copii de pe lângă Satu Mare, acolo unde o profesoară de canto i-a descoperit talentul şi l-a încurajat să îşi urmeze visul. Rafaelo nu a părăsit niciodată oraşul, aşa că atunci când a ajuns în Bucureşti, pentru audiţiile X Factor, a vrut să sărute pur şi simplu pământul.

Momentul lui Rafaelo pe scena „X Factor” este probabil unul dintre cele mai emoţionante din concurs. Lui Rafaelo pur şi simplu nu i-a venit să creadă că a ajuns în faţa juraţilor, aşa că lacrimile l-au doborât încă de la primii paşi pe scena super show-ului. Chiar şi pe rock-starul Bănică a reuşit să îl înmoaie: „Să ştii că eu nu prea vin des pe scenă, la concurenţi, dar te-am simţit că ai emoţii”, i-a spus acesta, care nu şi-a putut nici el stăpâni lacrimile în timpul prestaţiei lui Rafael. I-a încântat pe toţi cu o melodie din repertoriul lui Ştefan Bănică senior: „Am să las deoparte faptul că m-ai sensibilizat că ai fost abandonat de mic sau că ai cântat o piesă a tatălui meu. În sufletul tău există un preaplin, o nevoie enormă de dragoste şi chiar dacă ai greşit, lucrul ăsta pe care l-ai transmis a fost mai important decât ceea ce ai cântat. Complexitatea asta de sent nu am mai văzut-o până acum la <<X Factor>>. Au fost momente când m-am uitat doar la tine, nu am mai văzut scena, iar asta e extraordinar”, i-a mărturisit Ştefan.

Tot el a fost şi cel care i-a spus în glumă: „Dacă te mai prind pe scenă bâzâind, te bat!”. Tot Rafaelo a reuşit un lucru extraordinar: să îl aducă într-un show pe băiatul lui Ştefan Bănică, tot Stefan, aflat pentru prima oară într-o emisiune de divertisment, pe care juratul a dorit să i-l prezinte.


Apreciat de prestatia care a facut-o Vineri in cadrul concursului '' X Factor '',fanii copilului abandonat l-au apreciat din punctul de vedere ai povestii dar si talentul pe care Rafaelo a demonstrat tarii intregii .

E momentul sa multumesc tuturor celor care ma sustin in aceste momente mult prea pretioase pentru mine,in cea mai importanta etapa din viata mea, de pana acum. Mii de multumiri,in primul rand echipei X factor,care mi-a oferit sansa de a ara... Vezi mai mult
 — simţindu-se entuziasmat(ă).
Fotografie: E momentul sa multumesc tuturor celor care ma sustin in aceste momente mult prea pretioase pentru mine,in cea mai importanta etapa din viata mea, de pana acum. Mii de multumiri,in primul rand echipei X factor,care mi-a oferit sansa de a arata intregii lumi potentialul meu, si nu in ultimul rand voua ,celor care mi-ati,,invadat" facebook-ul cu mii de aprecieri, mesaje, cereri de prietenie, sustineri morale si cuvinte care m-au facut sa ma simt si sa inteleg ca Cineva ,undeva,are grija de mine.Voi incerca sa raspund in viitorul apropiat la multitudinea de mesaje primite si vreau sa stiti ca aceasta este pagina mea oficiala, avand in vedere ca am vazut o alta pagina deschisa in numele meu.Va doresc o noapte cel putin la fel de frumoasa cum mi-ati facut-o voi mie! Va imbratisez cu mult drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu