24 septembrie 2014

Primele marturisiri ale sopranei Diana Croitoru despre drama pe care o traieste: "De ani multi indur batai"


Luni seara, soprana Diana Croituru a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj tulburator, in care isi anunta moartea. Alarmate, rudele si prietenii artistei, stabilita in Franta, au trimis politia la ea acasa. "Peste putin timp am sa spun adio vietii si fiului meu. Viata mea in Franta m-a omorat! Adio, ne vedem in Rai. Doamne, Iarta-ma! Diana", a scris pe Facebook luni seara, soprana Diana Croitoriu.

Din fericire, soprana a fost gasit in viata, dupa ce luase un pumn de pastile. Aceasta a fost dusa de urgenta la spital. Aceasta a marturisit pana la urma care a fost motivul ce a impins-o sa recurga la acest gest.

Diana a plecat din tara la 19 ani, cu gandul de a deveni o mare soprana, cunoscuta in toata lumea. Ea a povestit pentru Libertatea ca fostul sau iubit, Alexis L., caruia i-a daruit un baietel, acum in varsta de 6 ani, ii interzice sa-si vada sau sa-l aduca in Romania in vacante. "De ani multi indur batai si jigniri ca sa pot sa fiu alaturi de copilul meu, Gabriel. Alexis imi spune ca sunt o romanca inapoiata si ca nu-si lasa fiul sa vina in Romania, o tara din Evul Mediu. Mor fara fiul meu. De 72 de ore nu am mancat nimic", a declarat aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu