17 septembrie 2014

Prima lecție la școală. Cum să fii „băiat deștept” ca Mazăre: Nu fiți tocilari și grași!


Primarul Constanței, Radu Mazăre, le-a explicat elevilor, la deschiderea anului școlar, cum să ajungă „tari” ca el. În timpul unui discurs pe care l-a ținut la Școala generală „Jean Bart” i-a sfătuit să nu fie tocilari și să scape de kilogramele în plus.
„Când mergeam să vă salut, acolo ţipa unul dintre voi, «eşti cel mai tare», «eşti cel mai tare». Şi aşa îmi ţipă multă lume. Dar ştiţi de ce sunt cel mai tare? Pentru că sunt băiat deştept. Dar ca să fii băiat deştept trebuie să înveţi, dacă nu înveţi nu eşti băiat deştept sau fată deşteaptă, nu mai eşti cel mai tare, eşti cel mai fraier. Voi cum vreţi să fiţi? Tari, nu? Atunci trebuie să învăţaţi”, a spus Mazăre, potrivit mediafax.ro.
De asemenea, acesta le-a atras atenție și unor tineri care au probleme cu greutatea.
„Uite ce burtă ai, te-ai ascuns, te-ai ascuns (n.r. - s-a adresat Radu Mazăre unui copil). Faceţi sport, nu vă îngrăşaţi ca să fiţi şi voi aşa!. Nu e ruşine, tu să te ascunzi pe acolo? Nu te mai plac fetele. Şi pe la fete am văzut nişte probleme. Mai bine treceai mai în spate şi o puneai pe colega mai în faţă. Asta voiam să vă spun, trebuie să şi învăţaţi, acum nu vă zic eu să fiţi foarte tocilari, dar învăţaţi ca să fiţi cei mai tari. Spor la treabă!”, le-a mai spus primarul elevilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu