2 septembrie 2014

Operat în urma uni infarct, Leo de la Strehaia este supărat foc: ”N-am voie să fac sex decât cu iubita”
Campion la relaţii intime cu vedete dâmboviţene, Leo de la Strehaia a primit o altă veste dureroasă din partea medicilor ce l-au operat în urma unui infarct.”Doctorii mi-au indicat să fac sex fac doar cu Renata, iubita mea”.

”Nu am voie cu altă că îmi dau palpitaţii la inimă şi nu e bine”, ne-a precizat Leo (38 ani) care, la o lună de zile de la operaţie viaţa i s-a schimbat radical. A devenit bisericos, nu mai consumă alcool, nu mai fumează, are interzis în cluburi, a slăbit 10 kilograme.

Dureros în accepţiunea sa este că nu mai are voie să şofeze iar limuzinele luxoase erau parte din imaginea sa. De nevoie, csupranumit ”prinţul ţiganilor” din Strehaia s-a lepădat de titluri priciare şi a coborât printre supuşii săi, se plimbă pe aleile ”Parcului Circului”. ”Nu am voie să fac efort între trebuie să îmi fac cele 30 de minute zilnic, de plimbare. Certuri cu Reni (Renata Gheorghe-iubita sa)? Nici vorbă. Am ”scutire medicală”, nu am voie să mă enervez”, ne lămureşte mondenul prinţ, pe numele său Ioan Mihai Stelică care, în ciuda faptului că vizitează mai nou icoane făcătoare de minuni, nu are de gând să-i uite pe cei ce au datorii la el.”Mă mai gândesc la acest fapt”, adaugă Leo.

Luna trecută Leo de la Strehaia a scăpat ca prin urechie acului cu viaţă în urma unui infarct. El a fost operat de două ori, la Institutul Fundeni, apoi la Institutul de boli cardiovasculare Timişoara unde i-a fost montat un stent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu