29 septembrie 2014

Marius Baldovin,il face praf pe Stefan Banica Jr : ''Sa faca misto pe piesele lui nu pe ale mele ''

Un concurent din Craiova a participat la concursul ''X Factor '' unde Stefan Banica Jr este ca jurat.

Danut Daniel Matei a venit cu o melodie interpretata de artistul de muzica populara '' Mama am venit acasa '',concurentul si-a facut prezentarea dupa care l-a luat la misto pe concurent cu melodia pe care acesta a prestat in emisiunea  '' X Factor '' : '' Banica : Mama ta este plecata ? i-a reprosat Banica mai in glumea mai in serios ,dupa care concurentul care este dezamagit de juratii de la X Factor ii da replica :'' Nu este plecata dar mi-a placut piesa '' a adaugat concurentul care este suparat foc si para pe juratii.

Dupa eliminarea concurentului, Banica a tinut toata emiisunea sa faca misto de melodie cat si de concurent,intreban-d fiecare concurent daca il cunoaste pe '' Danut de la Craiova sau daca mama lor a venit acasa '' .

Un alt cantaret cunoscut din lumea mondena sare la gatul artistului Banica dar si la concurentul care i-a prestat melodia in concursul X Factor  '' Rusine pentru Stefan Banica pentru ca isi bate joc de piesa mea in cadrul emisiunii unde acesta este ca jurat.Un concurent penibil mi-a cantat una din piesele mele ''Mama am venit acasa '' ,dupa ce l-a eliminat pe acest penibil care nici voce nu avea dar nici miscare scenica in melodie,pur si simplu m-a denigrat atat concurentul cat si Stefan Banica Jr... Un mesaj catre Stefan Banica : Melodia ''Mama am venit acasa '' este o melodie cu totul alceva e pe sufletul meu si mai ales ca am facut-o in special pentru mama mea care m-a abandonat nu sa-ti bati joc de melodia mea si sa te joci cu cuvintele care eu cu suflet le-am abordat '' a declarat Marius Baldovin pentru site-ul Gazeta Mondena.


Va relatam melodia artistului Marius Baldovin dar si concurentului care a prestat melodia lui Baldovin : Mama am venit acasa :

ORIGINAL - Marius Baldovin - Mama am venit acasa CONCURENT : - Danut Iulian Matei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu