1 septembrie 2014

Jojo, Mihai Petre și Igor Munteanu vor fi jurații Dansează printre Vise de la Antena 1


Jojo, Mihai Petre și Igor Munteanu vor fi jurați în cadrul show-ului Dansează printre vise, care va debuta în această toamnă la Antena 1.Show-ul va avea în centru mai multe perechi formate din dansatori profesioniști și vedete care vor dansa pentru marele premiu.„Spiritul de competiție dintre dansatori va face emisiunea mai interesantă. Ducem dansul la un alt nivel”, spune Mihai Petre, cel care a mărturisit că va nota cu mult râvnitul 10 momentele artistice care îl vor convinge să se ridice de pe scaun.
Igor Munteanu este un coregraf din Republica Moldova care a făcut dansuri populare și balet modern în Chișinău, a urmat cursuri de balet modern în Liov și Kiev (Ucraina) și de jazz în Moscova. A luat, de asemenea, lecții de jazz la Broadway Dance Center, New York. A înființat două școli de dans, prima în Brașov, în 2003, iar cealaltă în Chișinău, în 2010. A fost asistentul coregrafului principal din Kiev pentru un program de dans din Dubai și de câțiva ani participă în calitate de coregraf în diferite show-uri muzicale și de talente din Chișinău.
Elwira Petre, soția lui Mihai Petre care a făcut parte din juriul Dansez pentru tine în ultimul sezon, se alătură postului Antena 1 pentru un nou show de dans, “Dancing with the Stars“. Ea va fi consilier de dans sportiv în noua emisiune

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu