2 septembrie 2014

Guţă nu şi-a recunoscut fetiţa nici la două săptămâni după naştere! Beyonce face testul de paternitate


Regele manelelor nu şi-a recunoscut bebeluşul pe care i l-a dăruit iubita lui, Beyonce. Mădălina Dumitriu, pe numele ei din buletin, a suferit enorm că Nicolae Guţă nu s-a aflat lângă ea în momentul naşterii şi nici nu şi-a văzut copilul câteva zile după ce a venit pe lume.
Micuţa Anais, cel de-al zecelea copil al lui Nicolae Guţă, poartă deocamdată numele mamei, cântăreaţa Mădălina Dumitriu, cunoscută sub numele de scenă Beyonce. Manelistul nu şi-a recunoscut copilul şi nici nu s-a aflat la spital când fetiţa s-a născut.
Beyonce a născut în urmă cu două săptămâni
foto: captură Pro Tv
Deşi, iubita lui a născut de zece zile, nu se ştie încă dacă ea fi moştenitoarea averii cântăreţului.
Beyonce şi fetiţa au fost primite acasă cu ursitoare şi tort
foto: captură Pro Tv
"Voi face testul de paternitate ca să închid gura tuturor. Nu mă deranjează că Narcisa vorbeşte urât la adresa mea, să nu vorbească urât despre copil", a spus Beyonce la emisiunea "La Măruţă".
Iubita lui Nicolae Guţă a născut prin cezariană
foto: captură Pro Tv
Se pare că manelistul nu ş recunoscut nici primul copil în momentul naşterii. Nicolae Guţă a povestit la Pro Tv că Nicoleta (30 de ani) i-a purtat numele după mai bine de 12 luni de când a venit pe lume.  
La două săptămâni de la naştere, Beyonce a dat jos 9 kilograme
foto: captură Pro Tv
"Pe Nicoleta am recunoscut-o după un an, un an şi jumătate. Am lăsat-o pe Mariana în spital. Am strigat de jos şi am întrebat-o ce a născut. Când mi-a zis fată, am lăsat-o acolo. Anais mi-aş dori să cânte. Vreau să fac testul ADN pentru ca fraţii ei să se convingă că e sora lor. Nu am mai făcut asta pentru niciun copil al meu. Eu nu am dubii, pentru că dacă aveam nu permiteam să ajungem atât de departe", a spus Nicolae Guţă la emisiunea "La Măruţă".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu