2 septembrie 2014

EXCLUSIVITATE ! Irinel Columbeanu vorbeste pentru prima data de relatia pe care a avut-o cu Denisa Botcari '' Nu a fost o relatie normala ''


Soc ! Irinel Columbeanu pare sa-i vina glasul inapoi,acesta s-a deschis autoritar si a povestit in EXCLUSIVITATE pentru Gazeta Mondena cum a cunoscut-o pe Denisa Botcari si despre asa zisa ''relatie ''Of ! Ce imi faceti dumneavoastra vreti sa stiti cum am cunoscut-o pe Denisa ? Denisa m-a cautat ,a dorit sa ma cunoasca personal pentru a vorbi cu mine deoarece i-a placut sa stea cu mine de vorba si mai ales sa imi cunoasca personalitatea,nu este o fata care sa ai baza si incredere ,ce pot sa spun ca nu a fost o relatie normala intre mine si ea ''a declarat Irinel Columbeanu pentru Gazeta Mondena.

Irinel pare sa fie dur cu fosta lui iubita Denisa Botcari si o ataca si mai dur '' Nu vreau sa se supere pe mine dar a venit momentul cand trebuie sa spui niste lucruri care nu sunt doveditoare ,ce relatie a avut cu mine ea de cateva zile si s-a plans la televizor ca a avut o relatie de lunga durata ,e problema ei cum se lauda si cum nu se lauda dar e penibil cand te lauzi cu o relatie si mai ales sa te promovezi dupa oamenii celebri,daca am luat cina cu ea la restaurante asta nu inseamna ca am si o relatie normala cu ea '' a declarat Irinel Columbeanu pentru Gazeta Mondena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu