15 septembrie 2014

EXCLUSIVITATE : Drama nestiuta de nimenii : '' Tatal meu m-a dus la spital si m-a exilat acolo cativa anii '' ! Vezi ce fiica a unor legendarii din Romania spune asta ?


În ultimii ani, numele ei a fost implicat şi exploatat în mai multe scandaluri, cazul ei ajungând deseori în şedinţele CNA. Chiar dacă a ajuns cunoscută în urma acestor scandaluri, povestea ei de viaţă este una tristă, ea luptându-se permanent să iasă din umbra anvergurii artistice a părinţilor săi.

Site-ul gazetamondena.ro va prezinta in PREMIERA dar si in EXCLUSIVITATE fotografii,dar si o povestea dramatica prin care a trecut Ioana Tufaru,fiica legendariilor romanii Anda Calugareanu si Dan Tufaru .

Ioana Tufaru s-a născut prematur, la 7 luni, în 1977. Mai mult, imediat după naştere au apărut complicaţiile. La doar două săptămâni de la venirea pe lume a făcut o dublă bronhopneumonie, care i-a pus viaţa în pericol. A stat 24 de zile sub un clopot cu oxigen.

La doar 14 ani, în 1992, şi-a pierdut mama, pe celebra artistă, Anda Călugăreanu. De la ea a moştenit "Ochii, dragostea pentru teatru, muzică şi pentru echipa Rapid", spunea Ioana într-un interviu pentru Jurnalul Naţional. Cu câteva zile înainte de a muri, Anda Călugăreanu i-a pus să rămână în grija lui Alexandru Medeleanu, cel de-al doilea soţ al actriţei. Ioana Tufaru a dezvăluit în acelaşi interviu care a fost cea mai mare bucurie pe care i-a făcut-o mamei sale. "Faptul că am venit pe lume. Aşa imi spunea ea mereu. Cât a fost gravidă se ruga la Dumnezeu să-i dea o fată. Pe mama o durea faptul că sunt afonă şi n-am voce. Işi blestema zilele şi nu inţelegea cum din doi părinţi cu ureche muzicală am ieşit eu, total pe dinafară", a spus Ioana Tufaru.


În 2002 a rămas şi fără tată, atunci când Dan Tufaru s-a prăpădit. Relaţia ei cu acesta a fost una plină de tensiuni şi frustrări. "Tatăl meu se comportă atât de rău cu mine... începea să strige în casă că nu mă mai suportă şi mă blestema să mor cât mai repede", s-a confesat Ioana Tufaru, bunului său prieten, Marius Baldovin.


Clipele dramatice nu s-au oprit aici. Aceeaşi sursă a mai dezvăluit prin ce alt episod cumplit a mai fost nevoită să treacă. "Ioana a fost dată afara din casă de tatăl ei, Dan Tufaru, care obişnuia să consume foarte mult alcool. Din această cauză, tatal ei a dat-o afara si dormea pe unde apuca. Atunci Ioana a început să cerşească, pentru că nu avea unde să stea şi mai ales ce să mănance", a mai adăugat Marius.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu