23 septembrie 2014

EXCLUSIV ! Sora lui Sergiu Nicolaescu : '' Cand o sa mor vreau sa fiu inmormantata langa fratele meu ''Moartea actorului Sergiu Nicolaescu pare sa o faca din in ce mai grijulie pe sora regretatului actor,sora actorului a vorbit deschis in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro  care sunt pasii cand ea o sa moara ''Vreau ca eu sa fiu inmormantata langa fratele meu si sa stiu ca sunt langa el si in ceruri,l-am iubit cu adevarat pe Sergiu,nu mi-am batut niciodata joc de el '' a declarat sora lui Iolanda Nicolaescu pentru Gazeta Mondena.

Regretatul regizor Sergiu Nicolaescu s-a stins din viaţă pe data de 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani.Imediat după trecerea în nefiinţă a lui Sergiu Nicolaescu s-a iscat un scandal imens între Dana, soţia acestuia şi Iolanda, sora maestrului. Totul a plecat de la testamentul regizorului, care, din motive numai de el ştiute, a decis să-i lase nevestei toată averea - trei apartamente şi casa din 2 Mai, plus drepturi de autor şi 400.000 de lei, conform declaraţiei de avere, excluzând- o astfel pe sora sa.

Bătrâna s-a supărat tare şi prin avocaţii săi a cerut anularea actului, pe motiv că soţia omului de film nu a îndeplinit ultima dorinţă a acestuia (n.r. - în loc să îl înmormânteze, l-a incinerat). Acum însă, procesul se va opri, la cererea Iolandei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu