1 septembrie 2014

EXCLUSIV ! Razboiul din dragoste cu specific ''lesbianism '' continua dintre presupusa iubita a lui Carmen Serban si o angajata unei facultatii din Timisoara


Razboiul din dragoste cu specific ''lesbianism '' continua dintre Ana Claudia,presupusa iubita a lui Carmen Serban si Rozalia,angajata unei facultatii din Timisoara.


Dovada ! Presupusa iubita a lui Carmen Serban ne-a aratat in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,mesajele in care angajata unei facultatii din Timisoara o hartuieste dupa ce a aparut convorbiri dintre ea si angajata :'' Nu-mi da pace,vreau sa ma lase in pace,chiar o rog frumos sa ma lase in pace pentru ca nu am nimic cu ea,o sa va arat mesajele ei dupa ce a vazut materialul cand a vazut ca minte '' a declarat Ana Claudia pentru Gazeta Mondena.


Rozalia a fost contactata de site-ul Gazeta Mondena! '' Plang,va rog frumos sa inceteze ,tremur,nu se gandeste ca am 2 copii mari,vreau sa se incheie subiectul pentru ca nu vreau sa se afle de mine va rog din tot sufletul meu,nu vreau sa se afle pentru ca daca se afla o sa-mi fac bagajele si plec,ganditi-va ca eu am tinut la ea,intradevar i-am trimis suma respectiva dar asta nu inseamna ca am hartuit-o,am tinut la ea '' a declarat Rozalia ,angajata unei facultatii din Timisoara.

Dovada in care Rozalia i-a trimis presupusei iubite lui Carmen Serban : 


(M.B.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu