12 septembrie 2014

EXCLUSIV ! Raul care a ridicat juriul in picioare cu "I will always love you"! de la KIDSing : '' Gabriel Cotabita e dur / Ar fi trebuit sa se ridice la nivelul Antoniei '' ! AUDIO - Vezi ce a mai spus despre juratii dar si ce vrea sa faca cu banii de la concurs


Raul a cantat exceptional pe scena de la KIDSing! A reusit sa il impresioneze chiar si pe cel mai dur jurat: Gabriel Cotabita!


Raul a povestit in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,cum a reusit sa treaca de prima etapa dar in aceelasi timp a vorbit cum se comporta juratii cu concurentii ''Pot sa va spun ca domnul Cotabita a fost mai dur dar in aceelasi timp putea sa se ridice in picioare cum au facut Antonia si Wilmark ,dar se pare ca este dur '' a comentat Raul Aden Eregep,concurentul de la KIDSing .Raul are o dorinta mare care cu greu ne-a dezvaluit in PREMIERA pentru Gazeta Mondena ''Daca o sa castig acest concurs vreau sa ajung la DISNEY CHANELL unde o sa iau si cativa copii de la orfelinat cu mine '' a declarat concurentul pentru Gazeta Mondena .

E prieten cu Mihai Traistariu 

Concurentul care a impresionat-o pe Antonia la concursul KIDSing are o relatie stransa de prietenie cu Mihai Traistariu,acesta a  povestit cum l-a cunoscut pe artist '' Am participat la concursurile lui desfasurate in Constanta,e un hazliu,un om care glumeste foarte mult '' a mai spus concurentul care are o relatie stransa de prietenie cu Mihai Traistariu.AUDIO : Concurentul a vorbit despre juratii de la KIDSing :


(M.B.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu