21 septembrie 2014

EXCLUSIV ! Magda Ciumac si-a dus copilul in vacanta la Disney ! VEZI cum sau distrat mama si copilul


Barbatii carora le este teama sa devina tati nu inteleg ca aceasta indatorire nu este ceva rezervat barbatilor perfecti, ci este ceva ce ii perfectioneaza pe barbati. Produsul final al cresterii copilului nu este copilul, ci parintele,asa s-a intamplat intre cuplu Magda Ciumac si Tolea.


Magda Ciumac a avut o relatie frumoasa cu Tolea Ciumac,cel care l-a bagat in tomberon pe Dan Diaconescu in propria lui emisiune de la OTV.

Retrasa de barbatul care i-a daruit un copil ,frumoasa bruneta locuieste in Timisoara si are o viata modesta alaturi de copilul ei Sasha Alexander in varsta de 8 ani .

Magda Ciumac a vorbit in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro despre viata ei dar si de vacanta care i-a promis fiului ei daca acesta termina cu brio clasa a I ''Pentru ca i-am promis lui Sasha Alexander ca, atunci cand o sa termine clasa 1, o sa-l duc la Disney. In august, a facut 8 ani. A fost cadou pentru meritul lui de la scoala. A fost deosebit de frumos '' a declarat Magda Ciumac pentru Gazeta Mondena.

(Marius Baldovin)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu