16 septembrie 2014

EXCLUSIV ! Daniela Crudu stie ca a fost inselata in timpul relatiei cu Nila : '' Ma astept de la el sa ma insele cu o alta femeie''


Relatia dintre cei doi tinerii,pare sa nu mai fie atat de placuta,deranjata ca Nila a inselat-o pe Cruduta cu o alta blonda,focoasa bruneta a declarat pentru site-ul gazetamondena.ro ca relatia dintre ea si el nu o sa mai fie '' Din pacate aici a fost finalul relatiei intre mine si el,nu a stiut sa ma respecte ca si femeie dar in aceelasi timp nu o sa mai existe o relatie frumoasa intre mine si Nila,a durat 3 ani relatia mea cu el ,si probabil cand relatia a mers cu bine eu cred ca acesta m-a inselat si cu alte femeii'' a declarat Daniela Crudu pentru Gazeta Mondena.

Mihai Costea a trecut rapid peste despartirea de Daniela Crudu si deja si-a facut o noua iubita. Nila a fost cucerit de frumoasa Denisa Botcari, care l-a vrajit inca de la prima vedere, asa cum a mai facut blonda si cu alti barbati celebri.


Mihai Costea si Daniela Crudu au format un cuplu aproape trei ani. Cei doi aveau planuri serioase impreuna, iar bruneta era dispusa sa renunte la cariera in televiziune, de dragul barbatului iubit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu