12 septembrie 2014

Dana Savuica arata beton la 44 de ani! Am aflat secretul cu care a slabit aproape zece kilograme!

Dana Savuica
La cei 44 de ani ai sai, Dana Savuica se poate lauda cu un trup de invidiat. Vedeta se ingrasese in ultima vreme asa ca a luat de urgenta masuri. Dana a apelat la ajutorul unei diete destul de restrictive, combinata cu sport si pastile de slabit.
Dana Savuica a slabit aproape zece kilograme in ultimele doua luni si arata mai bine ca niciodata. Vedeta luase proprtii in ultima vreme asa ca s-a apucat rapid de sport si regim alimentar. 
Nu au dat chiar efectul scontat, asa ca si-a ajutat corpul sa arda grasimile apeland la niste pastile de slabit naturale, cu toate ca avea emotii in privinta efectelor acestora. 
Chiar daca acum arata la fel de bine ca in tinerete, Dana Savuica nu renunta la sport si la regim. Ieri, paparazzi CANCAN.ro au surprins-o pe vedeta in parcul Herastrau din Capitala, la ora de miscare. 
Vedeta a inchiriat o bicicleta, de la un centru specializat, unde nu a fost nevoita sa plateasca, ci doar sa lase buletinul, apoi a pedalat ore bune prin parc. 
La un moment dat, obosita de la atata efort, blonda s-a oprit la o terasa si si-a cumparat o apa plata, sa se mai racoreasca putin. A dat repede pe gat si doua pastile de slabit si si-a vazut mai departe de treaba

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu