16 septembrie 2014

Cusurgiii au fost la RMA iar Tanti Tănţica la OktoberfestVineri, 12 septembrie, toată floarea cea vestită a industriei muzicale a „înflorit” în Piaţa Sfatului din Braşov, la Romanian Music Awards, cel mai importat eveniment muzical al anului.

Cusurgiii de la Prima TV şi Radio 21, Mihai Găinușă, Marina Neagu și Codruț Kegheș au urcat pe scena Romanian Music Awards şi au oferit din partea Radio 21 premiul STRONGEST MESSAGE, pentru piesa cu cel mai puternic mesaj. Câștigătorii au fost Mellina feat.Vescan cu „Poza de album”.

În faţa a zeci de mii de oameni, Mişu Găinuşă a spus că melodiile anului 2014 au un singur cusur: “sunt formate din refren şi poezie. Vine un solist, cânta ceva şi apoi urmeaza Luceafărul, care uneori rimează”.În backstage, Mişu a avut parte de o întâlnire de gradul 0 cu Gina Pistol, moment imortalizat intr-o fotografie.
Si Codruţ s-a pozat cu toată lumea, a făcut selfie cu…. Piaţa Sfatului. Cusurgiii au fost, însă, eclipsaţi de frumoasa lor colegă Marina Neagu, care a atras toate privirile cu ţinuta sa elegantă.

Tot la Braşov, Mişu, Codruţ & Co au filmat la Oktoberfest pentru emisiunea de la Prima TV, care va debuta pe 22 septembrie. Tanti Tănţica a revenit şi a făcut furori printre cei prezenţi. Ea s-a întreţinut cu braşovenii care aveau bere pe masă şi a plecat acasă pe şapte cărări.

Dacă vreţi să vedeţi cum le-a dat lecţii de băut braşovenilor înseţaţi, nu rataţi Cusurgiii, din 22 septembrie, de la ora 22:30, live la Prima TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu