15 septembrie 2014

Cum a devenit ''vedeta'' Denisa Botcari ,presupusa amanta lui Cristea ?


Cu totii suntem obisnuiti cum devenim ''vedete'',asa s-a remarcat si Denisa Botcari o tanara care razvneste la multii barbati cunoscuti din lumea mondena.

Denisa Botcari se destăinuie! Frumoasa blondină povestește cum s-a lăsat cucerită de cei mai râvniți burlaci ai momentului: Cătălin Botezatu, Irinel Columbeanu și Liviu Vârciu!


Denisa Botcari spune despre Cătălin Botezatu că sărută foarte bine şi că se simte foarte bine în compania lui. "Ne-am întâlnit prima dată când eu am pozat în decembrie în Playboy. Cătălin este frumos ce să spun. Eu am fost cu el la club şi ne-am distrat. Ne-am sărutat şi nu pot nega că el sărută foarte bine. Când m-a sărutat nu m-am gândit la nimic pentru că mi-a plăcut. Am simţit o atracţie amândoi şi a fost logic. Nu îl numesc pe Cătălin o aventură de o noapte",a spus Denisa Botcari intr-o emisiune televizata.

Mai mult, blonda spune despre Irinel Columbeanu că tot ceea ce a fost între ei este un mister. "Irinel este la mare şi se va întoarce foarte curând în Bucureşti. Nu ştiu ce este între noi, acesta este un mister. Nu pot să spun că a fost sau nu ceva între mine şi el. Mă sună şi se interesează mereu de mine", a spus Denisa Botcari.


Denisa Botcari are o altă viziune despre bărbatul vieţii. "Când o să vreau o relaţie serioasă nu o să apară pe sticlă. Acel bărbat trebuie să mă cucerească şi să facă foarte multe pentru mine. Eu nu vreau să fiu o femeie săracă", a conchis blonda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu