26 septembrie 2014

Chef Florin Dumitrescu, facut PRAF de unul dintre cei mai buni bucatari din Anglia


Chef FLORIN DUMITRESCU, unul dintre cei trei jurati de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucatarilor” este ATACAT dur de un alt BUCATAR, un roman care profeseaza in Marea Britanie la un restaurant premiat.

Loredan Gargalac, singurul roman din Marea Britanie “Executive Chef” (bucatar sef) la un restaurant care a primit “AA1 Rosette Award”, in Moreton, la circa 100 de km de Londra, il ATACA dur pe FLORIN DUMITRESCU.In 2013, Gargalac a declarat despre FLORIN DUMITRESCU ca a fost dat afara de la un restaurant pentru ca fura, iar acum BUCATARUL face noi ACUZATII despre juratul de la “Hell’s Kitchen”, criticand dur prestatia si comportamentul acestuia in emisiunea de la Antena 1, mai scrie sursa citata.

“Pai normal ca am avut, am si voi avea mereu dreptate. … anul trecut m-au judecat multi necunoscatori ca l-am criticat dur pe FLORIN DUMITRESCU insa acum, in emisiunea de aseara, a vazut o tara intreaga ca am avut dreptate.

Eu nu am nimic personal cu nimeni, ci este strict pe bucatarie, insa cei care nu sunt profesionisti fac din asta ceva personal. Iar patronul ala, care i-a luat apararea e «full of shit», ca stie destul de bine ca a plecat sifonat de acolo; dar asa este in tara, sau cum fac si alti romani BUCATARI sefi prin UK pentru faima si functie o vand si pe ma-sa.
Mai bine s-ar apuca sa invete bucatarie, caci cu caractere de doi bani si, tratand cu batjocora pe cel de langa tine care te-a ridicat si ti-a dat o bucata de paine, nu devii nemuritor; a fi OM e lucru mare, asa ca domnilor treziti-va la realitate”, a scris Loredan Gargalac pe Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu