17 septembrie 2014

AUDIO ! SCANDAL intre Ana Maria Prodan si Carla Olos : '' Daca noi suntem maimute,atunci ea este doamna cu palmieri in cap ''Scandal monstru pare sa fie in lumea mondena,Ana Maria Prodan si amanta lui Cristea pe numele ei Carla Olos.


Cristi Brancu i-a cerut părerea Anamariei Prodan despre scandalul dintre Adrian Cristea și două dintre femeile care au trecut prin patul său, Denisa Botcari și Calra Olos. În acel moment Anamaria Prodan s-a dezlănțuit la adresa celor două fete și a criticat, în general, acest gen de femeie.

”Ce femei jalnice. Cum să ajungi atât de jos să vii în fața țării și să zici care dintre bărbații tăi au fost slabi și care buni. Le urăsc cu pasiune. Le-aș pune sodă caustică (...) Sunt o rușine a României. Ferească Dumnezeu sa se întalnească o pocnitoare deasta cu mine. (...) Sunt atât de incolore, inodore, încât pielea lor nu face o cafea. N-ai cum niciodată ca femeie, să vii la televizor și să spui altfel de lucruri. Ele, tembelele, vin la televizor. Ele put mai rău decât pute gunoiul. Imaginează-ți, copii noștri să vadă o arătare deasta care zice că s-a culcat cu ăla și cu ăla”, a declarat Anamaria Prodan.

”Pe ele nu le cunosc (Denisa și Carla n.r-), zic în general. Eu nu vorbesc despre aceste femei, dar mă mai uit câteodată și mă crucesc. Nu văd o femeie calumea să vină: Am cântat la pian și am câștigat un premiu. Și știi ce mă enervează? Care mai decare e mai urâtă. Cine o să rețină vreodată numele acestei domnișoare? (Denisa Botcari n.r-) Cine dracu o cunoaște? Ce a făcut în viața ei în afară decât să meargă cu bărbaț? Și mai vii și spui că Adrian Cristea e expirat”
, a continuat Anamaria Prodan.

”Ce urât pentru ea (Carla Olos n.r-) să fie una dintre multele fete care au trecut prin patului unui fotbalist. Foarte urat. (...) Tu ai impresia că maimuțele astea care apar pe la televizor au vreo treabă cu realitatea? Le-am văzut pe la terase. Își dau telefon una aletia și anunță cine e pe acolo. Iți dai seama cât de jalnice sunt? Acum, eu nu țin partea unui bărbat, dar cu astfel de femei n-ai cum Eu stau printre fotbaliști. Ei le numesc cârpe și râd de ele”, a conchis Anamaria Prodan.

Denisa Botcari și Carla Olos, două dintre femeile care au trecut prin patul lui Adrian Cristea, l-au atacat de mai multe ori în ultima vreme, pe fotbalist.

Cele două au devenit prietene la cataramă și s-au aliat împotriva lui Adrian Cristea. Joi, însă, Denisa Botcari a scris pe Facebook că ca va începta atacurile pentru asta ”i-a distrus viața sentimentală”.

Dupa ce a azuit ca a fost desfiintata de Ana Maria Prodan,una dintre iubitele lui Cristea o ataca dur pe Ana Maria Prodan : ''Nu o sa intru in niciun scandal cu ea ca probabil ea isi doreste asa ceva,un scandal...eu nu stiam ca e avocata lui Cristea eu doar stiam ca este decat impresara lui,evident ca ma deranjeaza ceea ce a spus de mine cat si pe Denisa,si eu nu am inteles de ce a vorbit ea despre noi,e foarte urat ceea ce a spus la adresa noastra,si asta demonstreaza fapt caracter si modul cine e Ana Maria Prodan '' a declarat Carla Olos in EXCLUSIVITATE pentru site-ul Gazeta Mondena.


Nervoasa ca a fost jignita atat de Ana Maria Prodan cat si de Cristi Brancu ,amanta lui Cristea detoneaza bomba despre prietenia dintre Cristi Brancu si Adrian Cristea : ''Emisiunea aia s-a facut pe prietenie la un momentdat a si spus domnul Brancu a spus ''ca bunul nostru prieten Adrian Cristea'' ,eu stiu ca moderator trebuie sa fie obiectiv,iar referitor ce a zis Prodanca de mine eu vad ca e o amenintare din ce a spus ea,si referitor daca noi suntem maimute,atunci ea este o doamna cu palmieri in cap '' a declarat in EXCLUSIVITATE Carla Olos pentru Gazeta Mondena.


Asculta inregistrarea in care Carla Olos o desfiinteaza pe Ana Maria Prodan : 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu