18 septembrie 2014

Antonio Passarelli, ingrijorat pentru Teo Trandafir. Iata de ce se teme!


Antonio Passarelli a marturisit recent ca este foarte ingrijorat pentru Teo Trandafir. Acesta a declarat ca ii este teama pentru sanatatea prezentatoarei TV si ca i se pare ca aceasta a slabit prea mult in ultimul timp.

"Ii duce grija. A slabit prea mult in ultima vreme. Se teme ca nu mananca ceea ce trebuie si ca nu se ingrijeste. Acum nu-i mai este mereu alaturi, sa aiba grija de ea, dar o suna cat poate de des. Au pastrat legatura, vorbesc la telefon. Intre ei a ramas o prietenie foarte frumoasa", a povestit, un apropiat al celor doi.

In vara, Teo Trandafir si bucatarul Antonio au parut extrem de apropiati. Cei au fost surprinsi plimbandu-se de mana pe litoral, insa au negat de fiecare data ca ar forma un cuplu.

Toamna i-a despartit insa pe cei doi, caci bucatarul Antonio nu mai face parte din echipa emisiunii "Teo Show". Acum, Passarelli are propria emisiune la postul Paprika TV. Cu toate acestea, se pare insa ca Teo si Antonio inca mai pastreaza legatura. "Vorbesc foarte des la telefon", a mai spus sursa citata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu