16 septembrie 2014

Andreea Raicu este singura, dar fericita. Iata ce spune vedeta despre viata ei amoroasa!


Dupa despartirea de tenismenul Horia Tecau, Andreea Raicu nu a mai avut nicio relatie. Cel putin una pe care sa o afiseze public.

Cu toate acestea, realizatoarea TV spune ca este fericita si implinita, chiar daca nu are, momentan, un partener de viata. In plus, Andreea pregateste noi surprize fanilor sai, mai ales ca acum a devenit si consilier de dezvoltare personala.

"Da, sunt fericita, am atins acea armonie pe care ne-o dorim cu totii. Intotdeauna am iubit, iubirea este esentiala pentru a fi fericiti. In cazul in care voiati sa ma intrebati, de fapt, daca am o relatie, nu, n-am nicio relatie in prezent.
Consider ca pentru a fi fericit in viata ai nevoie de mai mult decat de bani. Fiecare are o misiune in aceasta existenta si oamenii trebuie sa ajunga la acea stare de armonie cu propria persoana. Eu am reusit sa ajung in echilibru si vreau sa le arat tuturor ca fericirea este o stare pe care o putem cunoaste fiecare punand spiritul in armonie cu trupul.

Acum cativa ani, am traversat un moment mai greu si atunci mi-am cautat linistea calatorind in India, unde m-am initiat intamplator in acest domeniu. Pentru multi poate parea bizar, pentru ca in India sunt multi oameni nevoiasi, dar, cum spuneam, fericirea nu depinde exclusiv de starea materiala.

Chiar daca n-am mai avut emisiune, am alte proiecte: ma ocup impreuna cu echipa mea de site-ul andreearaicu.ro, de linia de pantofi "Simplicity" si de conferintele motivationale pe care le vom organiza in urmatoarea perioada atat in tara, cat si in Republica Moldova", a declarat Andreea Raicu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu