17 septembrie 2014

Alexandra Stan, marul discordiei intr-un cuplu celebru din showbiz. Se iubeste din nou cu un impresar?


Ellie White (30 de ani) si Doru Tinca (35 de ani), iubitul si managerul ei, sunt din nou la cutite. Cantareata este extrem de geloasa pe Alexandra Stan, deoarece crede ca iubitul sau are o idila cu aceasta.

Alexandra Stan si Doru Tinca colaboreaza de ceva vreme, caci acesta din urma o impresiariaza pe artista.

"Ellie e foarte geloasa de cand Doru e din ce in ce mai apropiat de Alexandra Stan, cu care a calatorit foarte mult in ultima vreme, in turneu mondial. Problemele astea au inceput prin primavara. Nici nu au mai putut pleca impreuna in vacanta si au stat mai mult separati. Iar Ellie s-a ocupat singura de Mihaita si ii este foarte greu, pentru ca bunicii nu se pot ocupa de micut. Avand in vedere ca Alexandra Stan s-a iubit cu impresarul ei, Marcel Prodan, Ellie se teme sa nu i se puna pata acum si pe Doru, care o insoteste peste tot in spectacole", a completat prietena artistei. "Certurile celor doi sunt de notorietate. De cele mai multe ori neintelegerile sunt legate de profesie, pentru ca Ellie nu prea vrea sa asculte de Doru, spre deosebire de Alexandra Stan" , a povestit, pentru Click!, un apropiat al celor doi.

Ellie White si Doru Tinca se iubesc de 7 ani, insa relatia lor a fost una tumultuoasa, cu multe certuri si impacari. Desi au impreuna un copil, cei doi au amanat pana acum nunta de trei ori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu