26 septembrie 2014

Alex Bogdan, de pe mica scenă a teatrului, pe marea Arenă Naţională


Actorul a profitat de ziua Primului Ministru pentru a ajunge, nu fără probleme, pe cel mai mare stadion din România.

Cea mai mare audienţă pe Arena Naţională nu s-a înregistrat într-un meci de fotbal sau un concert rock, ci la ziua unui român. Mândru că e român, fireşte. La fel de mândru, Alex Bogdan a asistat la eveniment şi a savurat o felie de discurs, pentru că tort nu era în program.

Fără cadou, dar cu ceva greutăţi, actorul a ajuns pe cel mai mare stadion din România, s-a împrietenit cu alţi “spectatori”, precum şi cu câţiva membri ai partidului din care provine sărbătoritul. Pătruns de măreţia momentului, Alex Bogdan a fluturat cu mândrie de român steagul mişcării politice care a organizat ziua de naştere cu peste 70.000 de invitaţi.

A aplaudat, a vibrat la cuvintele care răsunau din difuzoare, a vorbit cu oamenii simpli dar şi cu cei complicaţi, s-a pozat cu oficialităţile şi a cunoscut artişti care, cândva, se lăudau că sunt de gaşcă. Imaginile contează mai mult decât cuvintele pe care Alex Bogdan le-ar folosi pentru a povesti experienţa, tocmai de aceea parodia, care trebuie tratată ca atare, a fost postată pe YouTube aici: www.youtube.com/watch?v=WWlWgaLwYqo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu