9 august 2014

TVR 1 si TVR 2 ar putea sa dispara! Afla motivul


Există posibilitatea ca TVR 1 și TVR 2 să fie redenumite. CA al Televiziunii Române a aprobat, în 31 iulie, schimbarea strategiei de programe, prin diferențierea editorială a canalelor publice. 

Strategia trebuie elaborată de Comitetul Director și supusă spre aprobarea Consiliului de Administraţie.

Stelian Tănase, preşedintele-director general al TVR şi membru atât în CA, cât şi în CD, a declarat, vineri, că o parte din solicitările CA au fost rezolvate de către CD şi vor fi discutate luni, în şedinţa CA, scrie Mediafax. 

Stelian Tănase a mai spus că SRTv a comandat un sondaj, cu foarte multe întrebări care vizează Televiziunea Română şi care va fi gata în două săptămâni.

"Cineva a făcut o observaţie foarte bună. S-ar putea înţelege (din actuala denumire, n.r.) că al doilea canal este secundar, mai puţin important. Şi atunci vrem să le dăm nişte nume uşor identificabile, dar nu suntem în faza de nume precise", a spus Stelian Tănase.

"Eu optez în cazul TVR 1 pentru TVR, dar este părerea mea. În cazul TVR 2 au fost făcute mai multe propuneri: Super TVR, Extra TVR, Plus TVR. Dar nu am luat nicio decizie", a explicat Stelian Tănase.

Sondajul va costa 24.000 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu