8 august 2014

Monica Gabor este in al noualea cer. Vedeta si-a luat casa in America!


Monica Gabor a dat lovitura in America. Fosta doamna Columbeanu are un iubit bogat, o functie importanta de conducere in compania acestuia si mai nou si-a achizitionat si propria locuinta peste Ocean.

Potrivit Click.ro, Monica Gabor este in culmea fericirii de cand si-a cumparat casa si a chemat-o pe sora sa Ramona in America pentru a o ajuta la amenajat. Surse din anturajul surorilor Gabor au povestit pentru Click! ca Ramona Gabor a stat in America o luna timp in care a alergat impreuna cu sora sa prin magazine pentru a alege decoratiunile si mobila pentru casa cea noua a Monicai.

"Monica a chemat-o pe Ramona sa o ajute sa amenajeze noua casa pe care si-a achizitionat-o. S-au consultat asupra mobilei si a perdelelor pe care le-au ales impreuna. Au studiat foarte atent fiecare detaliu pana cand au cumparat accesoriile de care aveau nevoie. Ramona a stat in America sa-i fie sprijin surorii mai mari, dar a profitat la maximum de timpul petrecut impreuna", a povestit o sursa din preajma surorilor Gabor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu