13 august 2014

Mircea Badea prezinta emisiunea In gura Presei “din boscheti”


Mircea Badea realizeaza pentru a treia seara consecutiv emisiunea “In Gura Presei” din fata sediului Antena 3 din Soseaua Bucuresti – Ploiesti, “din boscheti”, asa cum a spus insusi Badea. 
Mircea Badea a vorbit despre nominalizarea Antenei 3 la prestigioasele Premii Emmy, editia 2014.

“Aşa cum sunt premiile Oscar pentru film, sunt Emmy pentru televiziune. Nu există pe planetă un festival mai important decât ăsta. Este practic, putem considera fără să greşim, competiţia supremă în materie de televiziune, pe planetă. Audienţele decid păstrarea sau ieşirea unei producţii de televiziune de pe post, dar aici este vorba despre un juriu de profesionişti care evaluează din mai multe puncte de vedere. Sigur, nu am câştigat, poate o să câştigăm distincţia, dar faptul că am fost nominalizaţi..era momentul, noi trăim tensiuni, intensităţi care nu au de-a face cu societatea modernă. Nu ştiu cât de mult ne iubeşte pe noi Ambasada SUA, dar cu profesioniştii de televiziune din America ne înţelegem foarte bine” a spus Mircea Badea.
Mircea Badea a anuntat ca maine seara va face o serie de dezvaluri in cadrul emisiunii “In gura presei” la Antena 3, iar emisiunea va incepe mai devreme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu