30 august 2014

Lesbiana lui Carmen Şerban detoneaza bomba ! '' Minte cu nerusinare ca i-am tocat banii '' ! Afla detaliat povestea dintre ea si angajata unei facultăţi


Ana Claudia Ilie, supranumită "lesbiana lui Carmen Şerban", frânge inimile femeilor.A fost acuzata de o angajata unei facultatii din Timisoara ca i-ar fi tocat banii fara a petrce o noapte de amor.

Margareta i-a trimis o poza prin intermediul scrisorii

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro Ana Claudia '' presupusa iubita '' a lui Carmen Serban a povestit deschis despre povestea pe care o angajata unei facultatii o acuza ca i-a tocat banii fara o partida de amor,si cum sau cunoscut amandoua : '' Margareta m-a vazut la TV cu scandalul cu Carmen Serban ,m-a cautat pe Facebook si s-a bagat in seama cu mine ca este si ea lesbianca si ca vrea sa ma cunoasca '' a spus Ana Claudia Ilie pentru Gazeta Mondena.


I-a fost frica ca este pusa de Carmen Serban sa faca misto de ea 


Ana Claudia a povestit detaliat cum a cunoscut-o pe angajata unei facultatii din Timisoara : '' Ea mi-a spus ca locuieste in Timisoara,mi s-a parut banal pentru ca mi-a fost frica sa ma intalnesc cu ea,am crezut ca este pusa de Carmen Serban sa ma hartuiasca si mai ales ca si Carmen Serban locuieste in Timisoara,si am crezut ca a fost pusa de ea '' a mai declarat Ana Claudia pentru Gazeta Mondena.

I-a trimis sute de scrisori prin posta ,si o hartuieste si pe contul de FACEBOOK


Dovada este la noi ! Ana Claudia se pare ca a fost hartuita zi de zi de angajata unei facultatii din Timisoara ,tanara din Piatra Neamt ne-a dezvaluit problema cu Margareta : '' O sa va arat ca nu eu am cautat-o pe aceasta femeie ,ci ea pe mine dupa cum v-am spus,ma hartuieste pe FACEBOOK isi face conturi false pe Facebook ca sa ma hartuiasca si mai ales imi trimite sute de scrisori prin posta '' a spus Ana Claudia .

Ana Claudia Ilie a refuzat să ofere prea multe detalii despre femeia căreia i-a sucit mințile. ”Este o persoană pe care o cunosc de ceva timp, de pe internet. Recunosc, mi-a trimis niște bani, dar nu cred că este problema jurnaliștilor cine mă întreține pe mine! a spus tânăra care, în trecut, a susținut că a avut o aventură amoroasă cu celebra cântăreață Carmen Șerban.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu