23 august 2014

Gazi Demirel a dat lovitura ! S-a apucat de afaceri si este imaginea unui parfum din Franta


Suleyman de Romania,alias Gazi Demirel se pare ca a dat lovitura in afaceri,cantaretul turc a declarat in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro  ca nu se astepta la colaborarea din partea acestui parfum ''Sunt imaginea acestui parfum de 1 an ,pot sa va spun ca ma simt foarte bine in compania parfumului Loree,dar pot sa va spun ca de cand colaborez si sunt imaginea lor numai cu parfumu Loree ma dau '' a declarat Gazi Demirel pentru Gazeta Mondena .

Gazi are un citat interesant pentru cumparatori care cumpara produl de la Loree ''cel mai mic pret,cea mai buna calitate '' , asa sustine sus si tare Gazi Demirel.

Cantaretul a mai declarat pentru site-ul Gazeta Mondena ca nu numai el s-a dat cu parfumul de la Loree si alte vedete din lumea mondena cum ar fi : Oana si Viorel Lis,Eugen Cristea,Cristina Deleanu,Deea si Dinu Maxer,Dan Ciotoi,Anca Pandrea,Andreea Podarescu si multi altii .


Gazi Demirel este multumit de colaborarea cu patronul firmei LOREE este HASAN KALKAN si ca vrea sa dea lovitura si cu alte produse din firma Loree.

Pentru cei care doresc sa achizitioneze parfumul unde artistul turc Gazi Demirel este ca si imagine va recomanda magazinele din Bucuresti : Magazin Obor: Complex Comercial Obor (langa primaria sectorului 2, vis-a-vis de complexul comercial Bucur Obor), Nr. B37, Magazin Rahova: Complex Comercial Niky Scorpion (complex comercial Rahova), Nr. 1B 21 ,Magazin Lujerului: Complex Comercial Sir, Nr. A16 (intrarea stradala) .


Sau WEB- SITE : http://www.loreepb.com/


VIDEO : - Gazi Demirel povesteste cum este imaginea la parfumul Loree :
LINK : https://www.youtube.com/watch?v=FciWp3Pr7wc&feature=youtu.be


(Marius Baldovin )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu